Adrie Poldervaart: ‘PEC Zwolle altijd goed voetballende ploeg’

1

Excelsior-trainer Adrie Poldervaart kan zondag in de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle waarschijnlijk weer een beroep doen op Dennis Eckert.

De Duitser ontbrak vorig weekend nog tegen VVV Venlo vanwege blessureleed. Eckert trainde vrijdag weer volop mee en lijkt fit om aan te sluiten bij de selectie voor het duel met de Zwollenaren.Robin van der Meer, die tegen VVV ook ontbrak, trainde apart van de groep en is er zondag niet bij. Bij tegenstander PEC Zwolle kan trainer Jaap Stam sowieso niet beschikken over de geschorste Vito van Crooy. ‘PEC Zwolle is een lastige tegenstander’, vindt Luigi Bruins.

‘Dat hebben wij uit gezien en in voorgaande jaren. Het is een hele belangrijke, zeker met ook Fortuna Sittard – FC Emmen op het programma.’Excelsior staat vijftiende in de eredivisie, met een punt voorsprong op nummer zestien FC Emmen. Tegenstander PEC Zwolle bezet de dertiende plek, met net als Excelsior 26 punten.