XerxesDZB legt drietal vast

0

Ook volgend seizoen zullen Leonardo de Pina, Leon van den Berg en Romi Mulder weer te bewonderen zijn op Sportpark Faas Wilkes.

De technische commissie heeft deze week met het drietal een overeenkomst bereikt voor het seizoen 2019-2020. De 35 jarige middenvelder Leonardo de Pina is recordhouder bij XerxesDZB met bijna 400 wedstrijden voor de club. Verdediger Leon van den Berg (26) keerde dit seizoen terug bij XerxesDZB na 1,5 jaar in Australiƫ te hebben gewoond.

Ook volgend seizoen speelt Leon van den Berg in het shirt van XerxesDZB. Romi Mulder, de jonge verdediger die dit seizoen zijn debuut maakte in het eerste van XerxesDZB speelt ook het komende seizoen in het blauw wit. Romi Mulder maakte dit seizoen de overstap vanuit XerxesDZB JO19-1 en speelt geregeld in de basis.