Van Zanten (Victoria’04) naar CION

0

Verdediger Nick van Santen zal vanaf volgend seizoen te zien zijn het shirt van de Vlaardingse derdeklasser CION. Hij maakt de overstap van ‘buurman’ Victoria’04, waar hij de hele jeugdopleiding doorliep en uiteindelijk debuteerde in het eerste team.

Een gesprek met de technische staf ( Sebas Verburgh ) en trainers Slobodan Dutina en Najim Nasri hebben de jonge verdediger ‘zeer enthousiast gemaakt voor CION’. De technische man van de Vlaardingers stelt dat vooral de toekomst van de club hem heel erg aansprak. Ook het feit dat jeugd vriend Bryan Struis eerder deze maand zijn ja-woord aan de derdeklasser gaf, woog mee in zijn beslissing.

CION presenteerde de afgelopen weken vier nieuwe spelers. Sebas Verburgh stelt dat het daar zeker niet bij zal blijven en dat er binnenkort nog een aantal spelers gepresenteerd zullen worden.