Van Hanegem: ‘Maak Van Bronckhorst technisch directeur’

60

ls het aan clubicoon Willem van Hanegem ligt, dan wordt Giovanni van Bronckhorst de nieuwe technisch directeur van Feyenoord. Dat zegt de voormalig middenvelder van de Rotterdammers in Sportclub Rijnmond voorafgaand aan Feyenoord-De Graafschap.

Na dit seizoen neemt Van Bronckhorst na vier seizoenen afscheid als trainer van Feyenoord. Wat hij na deze zomer gaat doen, is nog onbekend. Van Hanegem ziet Van Bronckhorst nog wel in De Kuip blijven. Momenteel is Martin van Geel de technisch directeur bij Feyenoord.

Verder is Van Hanegem van mening dat Henk ten Cate, Henk Fraser of Phillip Cocu de nieuwe trainer van Feyenoord moet worden. Eerder deze week gaf Dick Advocaat aan dat hij die functie niet gaat bekleden vanwege de negatieve reacties op zijn eventuele benoeming.

60 REACTIES

 1. Het is een jong van Feyenoord vijf prijzen
  Doe dat maar dan heb hij misschien de kans als ook als directeur om wat te winnen succes alvast maar ja v.geel zit er nog

 2. Nouuuuuu waarom niet. Kent die wereld, internationaal bekend, en Willem dan als trainer of zo.
  Voor de kromme heb ik sec eerbied. Mensenmens, zuiver op de graat en heeft ook al geen aanstellerig gedrag nodig want van dat soort doedels is het wel wat gaan wemelen op die mat, zelfs aan babbeltafels de non persoonlijkheden
  Als jochie van tien in de wk 1974 zei opa lol heb ik die nog zien spelen. Is nooit meer een gelijke geweest, op heel die voetbal aardkloot niet die zo dominant was op die mat. Sterk ook. Moest je dwars doorheen. Stond je als spits of zo… club land al met 1-0 0-1 achter. Magnifieke buitenkantje rechts waar die alleen Johan Cruyff als zijn gelijke had.
  Zie je toch nergens meer zeg dat soort bikkels want toen werd er ook nog echt mannelijk en snoeihard gevoetbald.
  Vraag maar aan Johan Neeskens 😛

 3. Een kromme blik van willempie maar hij zou die functie met liefde bekleden aangezien bij gio alles op clubgevoel gaat!..

  Fout 19999000. Van mr van Geel: géén plan b hebben na advocaat sorry hoor!! Ik zou zelfs een beter lijstje inleveren