Van der Slot HJO bij VFC

0

VFC heeft met bijna 50 jeugdteams een van de grootste jeugdafdelingen van de regio. Daar mogen we trots op zijn, maar het brengt ook een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Voetballen met plezier, een grote maar gezonde ambitie en ontwikkeling in een veilige voetbalomgeving zijn kernwaarden van VFC

Om de toekomst van de VFC-jeugd te waarborgen zijn we trots dat Mark van der Slot de functie van Hoofd Jeugdopleiding in gaat vullen. Van der Slot heeft aangetoond over de juiste capaciteiten, ervaring en drive te beschikken om deze verantwoordelijkheid op zich te nemen.

Enkele pijlers waar hij zich op gaat richten zijn:

  • Het voetbalbeleid verder te verbeteren, concretiseren en – samen met betrokkenen – te implementeren.
  • Het bewaken van de visie en het beleid van VFC.
  • Het opleiden, aansturen en ondersteunen van (selectie)trainers tijdens trainingen en wedstrijden.

Laat een antwoord achter