Van Bronckhorst: ‘Vermeer kan zeker een optie zijn voor de bondscoach’

4

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst heeft noodgedwongen Kenneth Vermeer terug laten keren in de basisopstelling. De vervanger van de geblesseerde Justin Bijlow maakt de afgelopen weken een sterke indruk.

Vermeer, die jarenlang tegen de top van Nederland aanzat, blijft volgens Giovanni van Bronckhorst kandidaat voor het Nederlands elftal. “Een keeper die weet wat er gevraagd wordt op dit niveau, die ervaring heeft. Denk dat hij een optie kan zijn voor de bondscoach voor het Nederlands elftal,” stelt de hoofdtrainer van Feyenoord.

4 Comments
 1. Bertje Bremer zegt

  Onzin verhaal

 2. Jack du Pon zegt

  absoluut !

 3. Willem Breur zegt

  Ben je dan gek of niet eerst reserve en dan rijp voor het Nederlands elftal hij is altijd de betere keeper geweest van Feyenoord

 4. Ingrid Bruno zegt

  Pfffff wie geloof dit nu boelshit

Laat een antwoord achter