Van Bronckhorst: ‘Komen op meerdere punten tekort’

3

Trainer Giovanni van Bronckhorst rekent zondag uit tegen FC Groningen op een getergd Feyenoord. De Rotterdammers haalden uit hun laatste drie uitwedstrijden slechts één punt. Van de 42 punten die Feyenoord dit seizoen pakte, werden er maar 12 buiten de eigen Kuip binnengehaald.

”Als je zowel thuis als uit heel constant bent, doe je vanzelf hoog op de ranglijst mee. Maar wij komen die punten tekort”, zegt Van Bronckhorst.

”Daardoor staan we te ver achter op de koplopers. Het is moeilijk om daar de vinger op te leggen, om te zeggen waardoor het komt. Feit is dat het verschil bij ons tussen thuis en uit te groot is. Uitwedstrijden tegen teams die laag op de ranglijst staan, zijn vaak het moeilijkste. We zijn dit seizoen al te vaak teruggevallen na een goede wedstrijd. De groep is heel getergd om er zondag wél te staan.”

3 REACTIES

  1. komen op geen enkel punt te kort zeg. Kwestie van zo straf trainen dat het zeer gaat doen want wie mooi wil zijn zal pijn leiden ook. En een gezonde wedstrijdmentaliteit waar je keer op keer weer zo’n grasmat om wil ploegen. Krijg je vaker zo’n wedstrijd als tegen Ajax en PSV dus dat wat er wel degelijk in zit kan je er ook vaker uit laten komen. Zeg dan als trainer dat verders een prima mens is dat je de kwaliteiten niet hebt om die guys op die mat op de huid te zitten.
    Ik hoop maar voor me clubje dat ze zich niet laten leiden door wat droeftoeters binnen dat wat media heet te zijn er allemaal van stellen. En al helemaal niet door die mafketels aan zo’n babbeltafel waar notabene iemand als Wim Jonk waar je een prima man mee hebt nauwelijks bespreekbaar is. Daar waar Jan Boskamp nu juist wel voor zou zijn want die kijkt naar het belang van Feyenoord.
    Aan die babbeltafel bij Veronica waar ze elkaar in de kont kruipen de pseudo ‘kundigen’ kijken ze naar het belang van die draaikont die advocaat heet en een zekerheid is van nul.