v.v. Dubbeldam zoekt trainer voor JO19-1

1

Vanwege het vertrek van de huidige trainer aan het einde van het seizoen zoekt v.v. Dubbeldam een nieuwe trainer voor haar JO 19-1, momenteel spelend in de hoofdklasse.

Dubbeldam is een grote, gezellige vereniging met meer dan duizend leden. Van oudsher heeft Dubbeldam een grote jeugdafdeling en de laatste jaren is Dubbeldam blijven groeien, mede door het introduceren van meiden- en 35+ voetbal. Wij zoeken een betrokken en enthousiaste trainer, die graag wil werken bij een vereniging waar ambitie en plezier hand in hand gaan.

De functie-eisen zijn:
• TC2 of TC3 diploma met geldige licentie
• Het vermogen om zowel het team als individuele spelers beter te maken
• Goede communicatieve vaardigheden

Naast het trainen en coachen van onze JO19-1 verwachten wij dat de trainer, zowel gevraagd als ongevraagd, meedenkt over de doorstroming van onze jeugd naar de senioren. De doelstelling van onze jeugdopleiding is om zoveel mogelijk eigen jeugd in de twee eerste elftallen te laten spelen.

Hiervoor is het belangrijk dat de contacten tussen de jeugdtrainers en de trainers van de senioren selectieteams optimaal zijn. Naast de prestaties van het eigen elftal staat dus ook het meedenken over de groei en doorstroming van onze spelers naar de senioren centraal.

Graag ontvangen we uw sollicitatie, met een c.v., op onderstaand mailadres. Ook voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Rick Klootwijk.

Rick Klootwijk
Algemeen Jeugdcoördinator
rick@vvdubbeldam.nl
06-54236530

Overig Nieuws
1 reactie
  1. Gianluca van Staveren zegt

    Glenn van Troost

Laat een antwoord achter