Technische, medische en begeleidingsstaf verder bij R.V.&A.V. Sparta

4

De R.V.&A.V. Sparta heeft de afgelopen weken de gesprekken gevoerd met de mensen van de technische-, medische- en begeleidingsstaf van onze senioren selecties. We zijn zeer blij en trots u te kunnen meedelen, dat de huidige staf van de senioren selecties van de R.V.&A.V. Sparta voor het seizoen 2019-2020 haar werkzaamheden zal continueren.

Met hoofdtrainer Robert Verbeek sloten wij vorig jaar al een verbintenis af voor ook het seizoen 2019-2020. Daarbij hebben nu ook Ben Ruter (assistent trainer 1e elftal), Ron van Zadelhoff (keeperstrainer), Richard van Dillen (trainer 2e elftal) en John Dost (trainer dames) aangegeven graag door te zullen gaan met hun werkzaamheden bij de selecties van de R.V.&A.V. Sparta. De R.V.&A.V. Sparta heeft daarnaast Raymond Roos voor het seizoen 2019-2020 als assistent trainer kunnen toevoegen aan de technische staf van het 1e elftal.

Behalve de mensen van de technische staf, blijft volgend seizoen ook de medische staf ongewijzigd. Jan Hermans (fysio), Mark Sneep (fysio) en Arnold Ho Sam Sooi (verzorger/hersteltrainer) zullen zich dus ook volgend jaar met hun professionele hulp over onze spelers ontfermen.

Tot slot hebben ook Annemieke van de Heuvel (kleding), Richard de Goede (assistent scheidsrechter en de teammanagers Peter van Herk (1e elftal), Johan de Haan (1e elftal), Albert Salfischberger (2e elftal) en Stefano Noteboom (dames) aangegeven graag door te gaan bij de R.V.&A.V. Sparta.

De vacatures voor assistent scheidsrechter 2e elftal en assistent trainer dames verwacht de R.V.&A.V. Sparta spoedig in te kunnen vullen. Belangstellenden die graag deel uit willen maken van onze professionele staf nodigen wij graag uit te reageren op deze vacatures.
Uw belangstelling kunt uw met vermelding voetbal CV en motivatie sturen naar bestuur@sparta-rvav.nl.

4 Comments
 1. Remco Kanters zegt

  Guus Meeuwis doet ook van alles he

 2. Ed Looije zegt

  De juiste keuze.

 3. Edwin Boogaard zegt

  Gefeliciteerd Robert, Ben en RV & AV Sparta!

 4. Ryan Ho Sam Sooi zegt

  Arnold Ho Sam Sooi

Laat een antwoord achter