Spelers verlengen verblijf bij de R.V.&A.V. Sparta

0

De technische staf senioren selecties van de R.V.&A.V. Sparta heeft de afgelopen weken gesprekken gevoerd met een aantal spelers van de huidige selectie van de R.V.&A.V. Sparta.

De spelers waar de technische staf graag ook volgend seizoen mee door wilt gaan en die zelf ook positief gereageerd hebben op een langer verblijf bij de R.V.&A.V Sparta zijn; Danny Abbing, Gino Verbeek, Jelano Tavares, Kevin Jumelet, Kenny van Gent, Maikel Bendt, Robin Benningshof, Yannick van der Sman, Robin van der Sman, Yannick Jansen, Talha Koc en Steven Tuns.

De spelers die langer bedenktijd hebben gevraagd zijn; Robin Verhorst, Joey Kars, Rhandy Rademaker, Danny Langstraat en Bekir Bullut.

De komende periode zullen er nog gesprekken volgen met Mike Marengo, Job en Wouter van der Werf en de keepers Massimo van Ewijk, Mark Sneep en Lars Janssens.

Tot slot heeft de technische staf Allon Coomans en Adilson Mendes Moreira aangegeven dat zij volgend seizoen niet in aanmerking zullen komen voor de selectie seizoen 2019-2020.

De R.V.&A.V. Sparta zal in de komende periode nog de nodige versterkingen presenteren.

Laat een antwoord achter