Rene Milot nieuwe hoofdtrainer ZBVH

16

Het bestuur is verheugd te kunnen meedelen dat Rene Milot per ingang van het seizoen 2019-2020 de nieuwe hoofdtrainer van ZBVH zal zijn.

Rene heeft als speler zijn sporen verdiend in de regio Rijnmond bij clubs als Barendrecht, CVV, TransvaliaZW en DHZ. Als hoofdtrainer heeft hij een indrukwekkend moyenne. Rene is achtereenvolgens hoofdtrainer geweest bij: DBGC (2 seizoenen), Slikkerveer (2 seizoenen), Overmaas (2 seizoenen), LMO (2 seizoenen), wederom DHZ (2 seizoenen), Hekelingen (2 seizoenen) en DVV’09 (2 seizoenen). Momenteel is hij bezig aan zijn derde seizoen als trainer van lJVV de Zwervers 2 en is hij tevens verantwoordelijk voor de Jeugd Onder 23.

Wij denken dat Rene de perfecte kandidaat is om met de relatief jonge, doch reeds ervaren selectie aan de slag te gaan. Naast het feit dat Rene bekend is met het karakter en de speelstijl van clubs uit de regio, komen uit Rene’s vele jaren aan trainingservaring namelijk twee dingen overduideljk naar voren: de ontwikkeling van (jonge) spelers en het behalen van resultaat.

Bij alle voorgaande clubs heeft hij oog gehad voor de ontwikkeling van jong talent. Dit allen gekenmerkt door korte lijnen en duidelijke communicatie met de betrokken spelers en verantwoordelijke trainers van lagere elftallen zoals de Heren 2 en de J019. Daarnaast is Rene reeds driemaal gepromoveerd (LMO 1, DHZ 1 en IJVV de Zwervers 2) en heeft hij tweemaal nacompetitie behaald (DBGC 1). Het creƫren van een sterke teamethos stond hier veelal van aan de basis.

Het bestuur is ervan overtuigd dat de aanwezigheid van een talentvolle, enthousiaste spelersgroep met sterke verbondenheid tot de club in combinatie met de competenties van Rene de potentie heeft van een succesvolle samenwerking.

Tot slot is het bestuur ook verheugd te kunnen vermelden dat Arda Veenstra haar werkzaamheden als verzorgster en masseuse van de vereniging voort zal zetten en dat Pascal Hoek, onder begeleiding van Rene, zal starten met een opleiding tot Trainer Coach (UEFA C).

Foto: Ad Buitendijk

16 REACTIES