PSV en PEC Zwolle furieus: ‘Als ze Ajax echt willen helpen verplaats dan de bekerklassieker’

31
Foto: Mischa Keemink, WaterwegSport.nl

Zowel PSV als PEC Zwolle heeft furieus gereageerd op het verplaatsen van het competitieduel tussen Ajax en PEC Zwolle. De KNVB heeft in haar wijsheid besloten Ajax extra rust te geven en het duel tussen Ajax en PEC Zwolle te verplaatsen.

Dat schiet onder meer in het verkeerde keelgat van PEC Zwolle voorzitter Adriaan Visser. Visser oppert een andere voorstel. ‘Wat een onzinnig competitievervalsend KNVB-besluit’, aldus PEC-voorzitter Adriaan Visser via Twitter. ‘Als ze Ajax willen helpen verplaats dan de bekerwedstrijd op 27 februari tegen Feyenoord. Dan kan de competitie normaal doorgang vinden!’

Ook bij PSV is het verplaatsen niet in goede aarde gevallen. ‘Een bekerwedstrijd verplaatsen had minder ellende opgeleverd voor de competitie’, laat hij via een tweet weten. ‘PSV is voorstander om Europees spelende teams te helpen in het competitieschema. Kwaadheid richt zich op de KNVB (Bluyssen) die alle gemaakte afspraken eenzijdig, zonder overleg, heeft veranderd,’ stelt Algemeen Directeur Toon Gerbrands.

31 REACTIES

  1. Jeetje zeg en de mensen die elke dag naar hun werk gaan dan kan je niet tegen je baas zeggen kan je het werk wat ze doen niet een weekje verzetten want anders wordt het zo zwaar elke dag (he voetballers stellen jullie je niet zo aan zeg) en ja AJAX MOET TOCH WINNEN Want zeg nou zelf ze krijgen toch altijd hun zin anders gaan ze wel op de grond liggen krijgen ze weer een pinaltie

  2. Ze krijgen het Spaans benauwd daar in Amsterdam.Daarom gewoon de wedstrijd laten lopen in Eindhoven,winnen doen we toch niet…Daarna vlammen op 27 Februari,en dan doemt de voor hun het 5e of 6e prijsloze seizoen weer op.

  3. Ja maar binnen de wereld van betaald voetbal ga je ook nooit begrijpen wat nou echt hard werken is he. Elke dag weer, niet zoals die droefjes in dat voetbal die zo eens een wedstrijdje ballen en dan weer dagen flierefluiten en zich kapot hebben te schamen.
    Voor de berg aan poen waar hardwerkende mensen jaren voor moeten werken, elke dag weer en niks geen geflierefluit zeur en piep je zoal niet dus gaat het ook nog eens om een moreel besef. En vertrouw je op eigen kwaliteit op die mat dan zeur je ook al niet. Nu nog met honderdduizenden, voor mijn part miljoenen, ook via radio tv dit alles kenbaar maken jegens die slapjurkjes binnen die totaal andere wereld want kan het zo aan het wezenloze parlement binden waar ze ook al nooit zullen weten wat hard werken nou eigenlijk is, wie weet kunnen de sissy’s er wat mee en het gepiep om niks… een datumpje pffffffffffffffffffffff schei toch uit zeg.

  4. Ho jo dit is ooit eens ingesteld op verzoek van PSV dus hou maar op met zeuren, Cocu met PSV heeft het plan verzonnen en nu maakt Ajax er gebruik vsn en dan komen opeens de jankers zeuren.