‘Opstappen Visser betekent jaar vertraging voor nieuw stadion’

23

Het vertrek van Adriaan Visser zal vermoedelijk wederom tot uitstel van de bouw en de beslissing omtrent het nieuwe stadion van Feyenoord leiden. ,,Je kunt bij de geplande oplevering nu gerust een jaar optellen. Dat is onvermijdelijk,” zegt Leefbaar-raadslid en oud-wethouder Robert Simons tegenover het Algemeen Dagblad.

De eerste paal voor het nieuwe Feyenoord-stadion zou in juni 2020 de grond in moeten gaan en in 2023 zou het stadion open moeten gaan. Door het opstappen van Adriaan Visser, die het hele traject leidde, is die datum nagenoeg zeker niet meer haalbaar.

De overige delen van Feyenoord City, met name de woningbouw, staat los van het nieuwe stadion. De taken van Adriaan Visser worden tijdelijk waargenomen door wethouder Kurvers. 

23 Comments
 1. Pascal Vergeest zegt

  het is en blijft een sprookje daar in rotterdam!!
  stop feyenoord city!

 2. Carli Klijn zegt

  Mooooi! Dylan Stekelenburg

 3. Hugo Klaver zegt

  op dat 100jaren plan is dat maar 1%

 4. Remo Terpstra zegt

  Wat een klucht gewoon niet te geloven

 5. Maus Namink zegt
 6. Ronald Magielse zegt
 7. Marcrl Eijer zegt

  Wordt er een beetje moe van

 8. Indy Wessel zegt

  Mooi

 9. Constantijn van Ruitenburg zegt

  Geloof mij nou, dat stadion komt er nooit….

 10. Flip van der Horst zegt

  Lijkt wel voetbal, vertragen dat spel.

 11. Nico Mos zegt

  Niet toevallig komen die verhalen van partijen die in de oppositie zitten. FC is een project van dik 1 miljard wat veel meer omvat dan dit stadion wat er slechts verhoudingsgewijs een onderdeel van is.

  Natuurlijk gaat het vertrek van een wethouder geen vertraging veroorzaken op de bouw van dit stadion en FC in zijn geheel.. Omdat procedures, vergunningen etc. in de wet vastleggen en daar geen enkele invloed op is door personen.

  Daarnaast is de club nog niet zo ver definitief een besluit te nemen. Men is o.a. nog bezig de financiering te regelen. Pas eind van het jaar is het zo ver dat de finale beslissing valt. Het is natuurlijk niet zo dat de hele stad ineens stuurloos is omdat ene Adriaan Visser op stapt en alles en iedereen nu stopt met werken aan dit project. Al heb je hier altijd weer van die naïevelingen die denken dat dit stadion nu niet door gaat vanwege het vertrek van èèn persoon. Wishfull thinking. Bij D66 zijn er ongetwijfeld mensen die hun kans ruiken en staan te trappelen dit mooie baantje over te nemen. Dat stadion komt er. En dat er her en der wat vertraging gaat ontstaan weet men ook van tevoren met zulke megaprojecten. Omdat in dit land elke burger of instantie in het hele vergunningentraject wel de mogelijkheid heeft ergens een beroep of bezwaar tegen aan te tekenen

 12. Kenny Ebbeling zegt

  Waarom een nieuw stadion….Feyenoord is niet meer de topclub die het pretendeert te zijn….

 13. Hans Lotte zegt

  R D K

 14. Fernando Ruitenbeek zegt

  Laat er nog een paar opstappen!

 15. Jos Skylander zegt

  wow

 16. Gem Verstralen zegt

  Red de Kuip

 17. Wim Strik zegt

  Is dat de enige die bouwen kan?

 18. Martijn Bosmans zegt
 19. Barry Zuidgeest zegt

  wat heeft dit met opstappen van een wethouder van doen.

 20. Everlina Bosma zegt

  Misschien moeten er nog wat mensen opstappen en gaat de bouw niet door. De kuip is een prima stadion

 21. Jeroen DE Bom zegt

  Over 81jaar moet het nog gebouwd worden

 22. Martin Collens zegt

  Kan er in ieder geval nog van stellen dat de grond in Rotterdam waar de magistrale nooit te vervangen Kuip staat vruchtbaarder is als in die circustent in de Arena en het dichte dak. Lekker voor het gras lol
  Wat mij betreft mij en velen anderen blijft de onvervangbare dominante Kuip waar ze bij Ajax nog weken wakker van liggen nog 100 jaar bestaan. In alle anderen gevallen zal er weer puur natuur sterk gras liggen in dat bouwwerk van dan.

 23. Gré Lagendijk zegt

  Welnee flauwekul

Laat een antwoord achter