Michael Nijssen ook volgend seizoen trainer van NSVV 2

0

De voetbaltechnische senioren commissie is zeer tevreden over de ontwikkeling van Michael Nijssen als trainer van NSVV 2. Pas vorig seizoen is Nijssen gestopt als speler van ons eerste elftal en begonnen als assistent trainer van het tweede elftal. Halverwege vorig seizoen is Nijssen doorgeschoven naar hoofdtrainer.

”Dit seizoen zijn we weer tevreden over de ontwikkeling van onze talenten in het tweede elftal onder leiding van Michael. Michael ontwikkelt zijn kennis ook verder middels een KNVB opleiding  tot UEFA B (TC2) trainer. Vanaf volgend seizoen is Michael hierdoor bevoegd eerste elftallen tm de 2e klasse te trainen.”

Het tweede elftal komt uit in de reserve 2e klasse en staat momenteel in de top vijf. Koploper is Hellevoetsluis 2 en de volgende wedstrijd speelt NSVV 2 thuis tegen Strijen 2. NSVV 2 staat vijf punten voor op Strijen 2 en kan bij winst van deze mooie derby zomaar twee plekken stijgen naar de top drie.