Meeuwenplaat verliest bij Oliveo

1

In Pijnacker moest het sterke Oliveo worden bestreden.  De ploeg had de laatste zes wedstrijden  er vijf gewonnen en slechts van het ongenaakbare TOGB verloren. Maar ook Meeuwenplaat had een sterke serie en met de 6-8 van de thuiswedstrijd in gedachten beloofde het een spektakelstuk te worden.

Dat werd het niet want beide ploegen hebben nu hun achterhoedes beter op orde en bovendien kon Meeuwenplaat deze wedstrijd geen vuist maken.  Vreemd want Meeuwenplaat speelde op volle sterkte daar de blessures voorbij zijn.  Trainer Gerard van Ruitenburg kon zijn sterkste opstelling neerzetten doch het liep minder goed dan met de vele invallers van de laatste tijd. Deze zaten dan ook mokkend op de reservebank.

Vanaf het beginsignaal van de goe leidende scheidsrechter was Oliveo veel sterker dan de Meeuwen en ook wonnen zij vrijwel ieder duel.

In de 20ste minuut moest Remon Gouw op de doellijn redding brengen en moest de goed keepende Wesley de Vos enkele keren redding brengen. Na een half uur spelen scoorde Oliveo maar het doelpunt werd geannuleerd.

Even later toch de verdiende 1-0 voorsprong voor de thuisclub doordat Imam de bal verspeelde en er prima werd afgerond.  Meeuwenplaat kwam vlak voor rust gelijk door Mitchel Ott die vrij werd gespeeld en de 1-1 scoorde.

Na rust hetzelfde spelbeeld en het goed spelende Oliveo had het aan zichzelf te wijten dat zij niet op voorsprong kwamen terwijl er ook weer een doelpunt werd afgekeurd. Meeuwenplaat had niet te klagen over de scheidsrechter. Het leek er op dat Meeuwenplaat toch met een gelijkspel uit Pijnacker zou wegkomen maar in de 89ste minuut kwam Oliveo op een dik verdiende 2-1 door een goed uitgespeelde aanval.

Zondag speelt Meeuwenplaat om 14.00 uur thuis tegen VFC en kan zij zich revancheren en de mooie positie op de ranglijst wellicht iets verstevigen.

1 reactie
  1. Winni Kiksen zegt

    Jammer mannen, zondag er weer vol tegenaan!

Laat een antwoord achter