Matena schiet ZBC’97 langs BZC/Zuiderpark

0

BZC/Zuiderpark heeft in de titelstrijd een gevoelige nederlaag geleden. De Rotterdammers gingen bij ZBC’97, dat eindelijk weer op volle sterkte kon aantreden, met 2-1 onderuit.

Voor rust opende ZBC’97 de score maar zag de treffer van Jelle Baan geheel onterecht afgekeurd worden. Niet veel later wist Robin Matena wel de terechte 1-0 aan te tekenen. Een eigen doelpunt van Thomas van Aalst bracht  BZC/Zuiderpark voor rust nog op gelijke hoogte.

Direct na rust zette wederom Matena ZBC’97 op voorsprong en daarna kwam de zege voor de Zwijndrechters niet meer in gevaar. Door de winst doet ZBC’97 weer volop mee in de strijd om de titel. Ook concurrent SCO’63 verloor. De derby van Spijkenisse werd met 2-0 van Hekelingen verloren. Zinkwegse Boys, dat met 0-1 bij WCR (za) won, is de grote winnaar van het weekeinde.

Laat een antwoord achter