Leen’s voetbalweersverwachting: Licht wisselvallig weekend

0

Vandaag was een sombere en nevelige dag. Het werd maximaal 2 à 3 graden.

Komende avond en nacht is er veel bewolking en er kan enige lichte neerslag vallen. Bij een zwakke tot matige wind uit het noorden koelt het af tot iets boven het vriespunt. Aan de grond kan het nog tot een graadje vorst komen.

Morgen is opnieuw een sombere en grijze dag met hier en daar nog enige lichte neerslag. Veel neerslag wordt er niet verwacht,. De wind is matig van kracht en komt uit een noordelijke richting. In de middag wordt het maximaal 4 graden.

In de nacht van zaterdag op zondag is het overwegend bewolkt met nog kans op een lokale lichte bui. De minimum temperatuur blijft waarschijnlijk vrijwel overal minimaal; 1 graad boven nul.

Zondag is er bewolking, maar in de loop van de dag neemt de kans op zonnige momenten toe. De wind wordt matig van kracht uit een noordwestelijke richting. Over de Noordzee wordt iets minder koude lucht aangevoerd. In de middag kan de temperatuur oplopen naar 6 graden.

In de nacht van zondag op maandag kan tijdens opklaringen de temperatuur weer tot iets onder nul dalen. Lokaal kan het maandagmorgen door opvriezen of een lichte winterse bui glad zijn.

Maandag aanvankelijk vrijwel droog, maar in de loop van de middag neemt de kans op enige regen toe bij een matige tot krachtige zuidelijke wind. Met 4 graden is het weer iets kouder overdag.

Winterweer zal er de rest van de komende week niet meer voorkomen, maar wel kan er zo nu en dan enige neerslag vallen.

Zaterdag: 70% kans op doorgaan van de wedstrijden van het 1e elftal op gras.

Zondag:   80% kans op doorgaan van de wedstrijden van het 1e elftal op gras.

Meer informatie over het weer kunt u vinden op   www.leendekoning.nl

De vernieuwde website is ook op de smartphone goed te lezen.

Laat een antwoord achter