KNVB trekt boetekleed aan: ‘Nieuwe procedure afgelastingen’

3

Tijdens de evaluatie over afgelopen weekend is gebleken dat onze communicatie rondom de afgelastingen heeft geleid tot opmerkingen en ongemak. Onze intentie is altijd om zoveel mogelijk wedstrijden door te laten gaan. Daarom werd het besluit tot zaterdagochtend uitgesteld, zodat de meest recente feiten en cijfers van MeteoConsult en consuls beschikbaar zouden zijn.

We hebben echter gezien dat dit tot (te)veel onvrede heeft geleid. Dat is vervelend en onnodig. Daarom hebben we besloten de communicatieprocedure aan te passen.

Herziening procedure

Vanaf nu zullen we uiterlijk op vrijdagavond om 20.00 uur bekendmaken welke wedstrijden zaterdag zijn afgelast. In uitzonderlijke gevallen zullen we dit op zaterdag doen om uiterlijk 6.00 uur. Voor de zondagwedstrijden geldt: we communiceren uiterlijk op zaterdagavond om 20.00 uur en in uitzonderlijke gevallen uiterlijk zondagochtend 06.00 uur.

De afgelastingen worden gecommuniceerd via de website knvb.nl, de twitteraccounts van de KNVB (incl. de districtsaccounts) en via de Voetbal.nl-app. Houd deze de avond voor de wedstrijd dus goed in de gaten.

3 Comments
  1. Peter van Rijswijk zegt

    Ach ja….dat zijn opstart problemen bij een nieuwe organisatie…

  2. Christian Alarcon Moena zegt

    Kirsten Alarcon Moena

  3. Gerard van Hove zegt

    Het gaat niet om het tijdstip van algehele afgelasting maar de KNVB moet daar niet mee bemoeien. En het bij de clubs laten. Die weten beter of er gespeeld kan worden of niet.

Laat een antwoord achter