Jon Dahl Tomasson niet beschikbaar: ‘Ik zit goed bij Denemarken’

5

Jon Dahl Tomasson is niet beschikbaar voor Feyenoord. De oud-speler van Feyenoord en trainer van Excelsior zit volgens eigen zeggen goed bij de Deense voetbalbond. Dat stelt Tomasson in FC Rijnmond.

”Feyenoord is een moeilijke club, maar ik zit goed bij Denemarken. Antwoord genoeg lijkt me,” stelde Tomasson duidelijk. “Ik moet heel eerlijk zeggen: ik ben een ambitieuze trainer en ik heb de top bereikt als voetballer en dat wil ik ook als trainer. Feyenoord betekent heel veel voor mij, maar ik zit nu bij de Deense bond.”

Donderdag haakte Dick Advocaat af voor de opvolging van Giovanni van Bronckhorst. De speculaties zijn daardoor weer opnieuw begonnen.

5 Comments
 1. Jacqueline ten Wolde zegt

  Lars Klement, jammer

 2. Claudia Kalishoek zegt

  Hij heeft gelijk!

 3. Nico Mos zegt

  nooit in beeld geweest dus kan hij dat makkelijk zeggen.

 4. Martin Collens zegt

  Een prima sympathieke jongen, maar ongeschikt voor zo’n grote club.
  Je mot een man hebben die ook keihard kan zijn wanneer het eens nodig is. Precies dat wat de amabele Giovanni nog wel eens verweten wordt. Er bovenop zitten en de boel scherp houden.
  Gaat het wel om zaken die je dus niet kan leren, het is je aard als mens. Kom je wat mij betreft uit bij Henk Fraiser en zullen ze bij het bestuur van Feyenoord zelf wel het beste weten waarom ze hengelden naar Dick Advocaat dat een zekere factor is van nul.
  Laat staan voor de langere termijn.

 5. Cor van Veldhuizen zegt

  Rob Snijders jij en ik?

Laat een antwoord achter