Giovanni Franken maakt seizoen af bij FC IJsselmonde

2
Giovanni Franken zal de rest van het seizoen als trainer voor de groep van FC IJsselmonde staan. Franken volgt hiermee Marco van Rijn, die vorige week besloot per direct te vertrekken, op.
 
”Giovanni Franken is bereid gevonden om ons met een vriendendienst ter wille te zijn en de functie van hoofdtrainer voor het resterende seizoen op zich te nemen. Tevens willen wij in het bijzonder onze technische man Marcel Amens en de voorzitter van RVVH, de heer Mario Papavoine, extra bedanken voor hun bemiddelende rol in deze en zijn hen beide dan ook als club erg dankbaar voor deze snelle oplossing”, aldus het bestuur van IJsselmonde.
2 Comments
  1. lydam zegt

    Suces Gio leuk en Mario mooi gedaan joh.

  2. Adri Dirks zegt

    Suc6

Laat een antwoord achter