GHVV’13 geeft niet thuis tegen Botlek

0

Op het zonnige sportpark aan de Toldijk in Geervliet ging  GHVV’13 de strijd aan met Botlek  om de 3 punten in huis te houden om vervolgens de strijd aan te gaan voor de 2e periode. 

Helaas kwamen de mannen van John Stougje van een koude kermis thuis want Botlek was de gehele wedstrijd de bovenliggende ploeg.

De ploeg  uit Spijkenisse hadden  de punten ook hard nodig en die gingen er ook voor.

De 1e kans was dan wel voor de thuisploeg in de 2e minuut voor Jordy Breestraat maar  daarna was het Botlek wat de klok sloeg. GHVV’13 kwam overal een stap te laat en Botlek werd steeds  gevaarlijker. Erwin van Trigt  bracht nog een paar keer een redding maar het  wachten was op de goal  van de bezoekers.

In  minuut 19 was het dan raak , een snelle aanval werd fraai afgerond met  een bekeken schot over keeper Erwin heen gedragen door de wind.  0 – 1

9 minuten later was het dan weer raak , weer een mooie snelle aanval van de ploeg uit Spijkenisse en via de paal eindigde de bal in het doel van keeper Erwin. 0 – 2 . Het duel leek op slot gegooid maar vlak voor de rust een kleine opleving van GHVV’13 en 2 hele kleine kansjes deed de hoop weer opbloeien bij het  thuisfront.

Na de rust kwam de  aansluitingstreffer via Jeroen de Wit , op de klok nog 43 minuten spelen , het kan dan misschien toch nog. 

Helaas was de verdediging van GHVV’13 2 minuten later weer niet thuis en Botlek bracht de  marge weer naar 2 .

Wedstrijd was nu wel gespeeld , Botlek speelde de wedstrijd uit en wat de fusieploeg  ook deed , ze kwamen nooit meer dicht bij de goal van Botlek. 

Een dure nederlaag voor de mannen van John Stougje maar ze mogen allemaal in de spiegel kijken wat ze nu verkeerd hebben gedaan. Ik kan het wel vertellen hier maar ze weten het donders goed zelf wat het vandaag mis gegaan is.

Al met al een verdiende overwinning van Botlek en GHVV’13 zal volgende week in Hoogvliet tegen Rijnmond Hoogvliet Sport echt uit een ander vaatje moeten tappen.

Laat een antwoord achter