Fraser furieus op Gozubuyuk: ‘Hij weet hoe ik over hem denk, al jaren’

11

Henk Fraser was niet te spreken over het optreden van arbiter Serdar Gözübüyük tijdens de Keuken Kampioen Divisie-topper tegen FC Twente. De leidsman gaf FC Twente een penalty voor een overtreding van Janne Saksela op Mohamed Hamdaoui, die echter buiten het strafschopgebied gemaakt leek te worden.

FC Twente liep mede dankzij deze strafschop uit naar een eenvoudige 0-3 overwinning op Spangen. “Het lijkt me verstandiger dat jullie hier iets over zeggen dan dat ik dat doe”, reageerde de ingetogen, maar innerlijk furieuze Sparta-trainer voor de camera’s van FOX Sports. “Of het een cadeautje was? Ja, voor ons was dat wel het geval.”

Fraser kreeg bovendien een gele kaart vanwege protesteren. “Klagen… Het hangt ervan af wat je klagen vindt. Deze man vindt dat we allemaal respect voor hem moeten hebben. Maar een gele kaart geven en dan een duimpje erbij: is dat een vorm van respect?” Fraser en Gözübüyük zijn – op z’n zachtst gezegd – geen vrienden, benadrukte de trainer. “Ik wil eigenlijk niet over hem praten. Hij weet hoe ik over hem denk, al jaren.”

11 Comments
 1. Jaap van der Heeden zegt

  Ja hoor ,schuld bij jezelf en je lamlendige verwende niets kunnende voetballers zoeken.

 2. Jaap Es zegt

  Beetje respecloos van scheidsrechter geel gevdn met een duimpje omhoog ..maar sparta was niet best

 3. Marko van Winsen zegt

  Gozubuyuk is gwn een idioot, moet lekker in de sahara gaan fluiten

 4. Ton de Groot zegt

  Deze scheids heeft hoog gehalte van haantjes gedrag, al jaren. Vindt zich zelf geweldig en dat ga je niet veranderen .

 5. Toon van Dijk zegt

  Ik hoop dat Fraser ook furieus is op zijn spelers, wat kl….instelling

 6. Flip van der Horst zegt

  Kan allemaal zo zijn, maar Sparta was niet vooruit te branden, en speelde zeer matig, lamlendig bijna, Sparta onwaardig.

 7. Rob Snijders zegt

  Fraser kan zich inderdaad bezighouden met zn eigen team. Krijgt ze helaas niet aan de praat. Olaf de Ridder?

 8. Marcel Ekelenburg Van zegt
 9. Hans Schelvis zegt

  Kan dhr Fraser niet eerst nadenken waarom sparta niet geïnspireerd en bedroevend speelt tegen de koploper. Mahi een 4, Drenthe een 3 en het enige positieve aan Veldwijk was dat z’n tenue zonder te wassen weer de kast in kan. En dat was je voorhoede….

 10. Michael Blonk zegt

  Schandalige pingel maar, meneer puntjes op de letters, loopt weer rond of hij de beste is en alles heel goed ziet. Arrogante, niet zelfreflecterende Moraalridder

 11. Leon Leendert zegt

  Ik hoop voor mijn vrienden uit Zuid dat van Geel zich verslikt!! Met opa Dick en ome Henk aan het roer helpen ze na West ook Zuid naar ze mallemoer.

Laat een antwoord achter