Fraser furieus op Gozubuyuk: ‘Hij weet hoe ik over hem denk, al jaren’

11

Henk Fraser was niet te spreken over het optreden van arbiter Serdar Gözübüyük tijdens de Keuken Kampioen Divisie-topper tegen FC Twente. De leidsman gaf FC Twente een penalty voor een overtreding van Janne Saksela op Mohamed Hamdaoui, die echter buiten het strafschopgebied gemaakt leek te worden.

FC Twente liep mede dankzij deze strafschop uit naar een eenvoudige 0-3 overwinning op Spangen. “Het lijkt me verstandiger dat jullie hier iets over zeggen dan dat ik dat doe”, reageerde de ingetogen, maar innerlijk furieuze Sparta-trainer voor de camera’s van FOX Sports. “Of het een cadeautje was? Ja, voor ons was dat wel het geval.”

Fraser kreeg bovendien een gele kaart vanwege protesteren. “Klagen… Het hangt ervan af wat je klagen vindt. Deze man vindt dat we allemaal respect voor hem moeten hebben. Maar een gele kaart geven en dan een duimpje erbij: is dat een vorm van respect?” Fraser en Gözübüyük zijn – op z’n zachtst gezegd – geen vrienden, benadrukte de trainer. “Ik wil eigenlijk niet over hem praten. Hij weet hoe ik over hem denk, al jaren.”

11 REACTIES

  1. Kan dhr Fraser niet eerst nadenken waarom sparta niet geïnspireerd en bedroevend speelt tegen de koploper. Mahi een 4, Drenthe een 3 en het enige positieve aan Veldwijk was dat z’n tenue zonder te wassen weer de kast in kan. En dat was je voorhoede….

  2. Schandalige pingel maar, meneer puntjes op de letters, loopt weer rond of hij de beste is en alles heel goed ziet. Arrogante, niet zelfreflecterende Moraalridder