Feyenoord: Martina debuteert in basiself

3

Cuco Martina zal zaterdagavond debuteren in de basiself bij Feyenoord. De verdediger is de vervanger van Jan-Arie van der Heijden. Calvin Verdonk, Jerry St. Juste en Sven van Beek complementeren de achterhoede.

Op het middenveld zal Jens Toornstra samen met Jordy Clasie en Tonny Vilhena starten. Voorin speelt Robin Van Persie in de punt van de aanval. Op de flanken zullen Sam Larsson en Steven Berghuis voor de aanvoer moeten zorgen. Nicolai Jorgensen neemt wederom plaats op de bank. 

Feyenoord: Vermeer; St.Juste, Van Beek, Martina, Verdonk; Clasie, Toornstra, Vilhena; Berghuis, Van Persie, Larsson.

3 Comments
  1. Sandy Van Doorne - Van Den Berg zegt

    Bart van Tienhoven

  2. Ineke Krijgsman zegt

    Ben benieuwd

  3. Mitchel van Wageningen zegt

    Tim van der Schans Davey WesterbaanJeffrey Westerbaan

Laat een antwoord achter