Doelpuntenfestijn bij sv Charlois (zo)

0

sv Charlois (zo) trad aan voor de laatste wedstrijd in de huidige competitie van de derde klasse Q4. Op het eigen sportpark Charlois werd het een waar doelpuntenfestijn. Met maar liefst 7-3 werd het Dordtse RCD verslagen.

Charlois was al geplaatst voor de promotiepoule, echter het was toch belangrijk om te winnen, daar de huidige derde plaats recht gaf in het vervolg van de nieuwe competitie met als beloning een extra thuiswedstrijd. Dat was niet tegen dovemans oren gezegd. Binnen vier minuten was de stand al 2-0 door treffers van Paulo Garcia Mendes. Door misverstanden in de verdediging kwamen ‘de Schapenkoppen’ terug tot 2-2. Vlak voor rust was het eerst Remco de Neef, die Charlois weer aan een voorsprong hielp en vlak daarna was het wederom Garcia Mendes, die het kwartet volmaakte; 4-2.

Na de pauze was het gelijk weer raak. Garcia Mendes tekende voor 5-2. Een ongelukkige handsbal van Danny van Gastel hielp RCD aan een derde treffer; 5-3. Met nog twee doelpunten van Jeffrey Pols en Rachid Boudal werd de ruime zege van 7-3 vastgesteld. Een fraai resultaat en gelijk een ‘goede generale’ voor aankomende zondag. De KNVB maakt pas woensdag bekend hoe de nieuwe competitieopzet eruit gaat zien. Even afwachten; thuis of uit en tegen wie?

Bekijk diverse foto’s van deze wedstrijd in het fotoboek

Laat een antwoord achter