Dick Advocaat weigert aanbod Feyenoord: ‘Negatieve sfeer ontstaan’

34

Dick Advocaat heeft de aanbieding om trainer van Feyenoord te worden afgeslagen. De ervaren oefenmeester heeft dat de club donderdagavond laten weten.

”We hebben één oriënterend gesprek gevoerd. Maar ik heb besloten om er geen vervolg aan te geven,” vertelt Advocaat aan De Telegraaf. ”Laat ik voorop stellen dat ik het een grote eer vind dat Feyenoord bij mij heeft aangeklopt. Maar er is zo’n negatieve sfeer ontstaan rond mijn eventuele benoeming dat ik het simpelweg niet zie zitten om het te gaan doen.”

34 REACTIES

  1. Ik weet niet of ik dat nou zo erg moet vinden. Geld voor fatsoenlijke aankopen is er niet en Dick had wel graag nieuwe spelers gehaald. Ook was al bekend dat de jeugd het wel zou kunnen vergeten als hij zou komen. Wie het dan wel zou moeten worden? Geen flauw idee. Fraser lijkt mij ook niet echt een goeie gezien het feit dat ie ook nog geen prijzen gehaald heeft met een club. Misschien zowieso beter als van Geel ook weggaat en er een andere mentaliteit gaat komen zodat de jeugd meer kansen krijgt en de scouts ook anders /beter gaan kijken

  2. Dick is een man met een groot minderwaardigheidscomplex en lange tenen. Dat merk je aan zijn gedrag en hoor je indirect van mensen die hem goed kennen zoals Willem van Hanegem. Alsof niet bij elke keuze voor welke trainer dan ook, er geen positieve en negatieve reacties zijn….. Advocaat heeft geen geld nodig naar wel tot zijn door schouderklopjes, daar is hij aan verslaafd.

  3. Beter, het is een aardige man hoor daar niet van maar niet voor Feyenoord. Neem een trainer met een zeer harde hand, die ze bij wijze van spreken voor hun ballen trapt al ze het nog een keer flikken onnodig terug te spelen cq tikkie breed zoals we dit weekend weer genoeg gezien hebben tegen Excelsior. Denk aan die 1-1 waar begin dat bij een onnodige terugspeelbal van meneertje Clasie.