Daniel Storm (FC ‘Gravenzande) naar HVC’10

0

FC ’s Gravenzande heeft op zijn website bekend gemaakt dat Daniël Storm volgend seizoen terugkeert naar HVC’ 10.

Storm heeft de gehele jeugdopleiding bij FC ’s-Gravenzande doorlopen en maakte vorig seizoen de overstap naar HVC’10. Na één – overigens succesvol -seizoen waarin hij een basisplaats veroverde, keerde hij terug voor mogelijke nieuwe kansen bij zijn oude club.Daar werd het echter niet wat hij ervan verwacht had. Een basisplaats in het eerste zat er niet in. Daarvoor trekt de Westlandse club teveel spelers van buitenaf aan.

De laatste maanden was hij weer regelmatig te vinden op het Hoekse sportpark bij wedstrijden van HVC 10. Daniël Storm kan zowel op het middenveld als op de backpositie goed uit de voeten. Het is HVC’10’s eerste aanwinst voor het volgende seizoen. Hoewel, voor de feestdagen keerde ook Rico Sterrenberg op het thuisnest terug van een kort verblijf van enkele maanden bij Westlandia -za. Hij is nu alleen nog maar speelgerechtigd voor de B-categorie d.i. HVC -3. Op deze wijze wordt de selectie voor de nieuwe trainer Piet Boon nog jonger. Eerder gaf de huidige selectie aan te blijven spelen voor HVC ’10.

Laat een antwoord achter