CVV Berkel zoekt voor seizoen 2019-2020 enthousiaste verzorger/sportmasseur (m/v)

0

De Heren Selectie van CVV Berkel is voor het seizoen 2019/2020 op zoek naar een enthousiaste verzorger/sportmasseur (m/v). CVV Berkel Heren 1 speelt op dit moment in de 2e klasse C en Heren 2 reserve 2e klasse B.

Taken en verantwoordelijkheden:

– Verzorging / blessurebehandeling tijdens, voor en na de wedstrijden en trainingen.
– Tapen vooraf aan wedstrijden / trainingen
– Begeleiden geblesseerde spelers bij hersteltrainingen
– Adviseren van de hoofdtrainer v.w.b. de inzetbaarheid van spelers

Profiel van de ideale kandidaat:

– Affiniteit heeft met voetbal;
– Een enthousiaste instelling heeft;
– Flexibel inzetbaar is;
– Het leuk vindt om nauw betrokken te zijn bij de selectie van CVV Berkel.

Over CVV Berkel

CVV Berkel is een gezonde groeiende vereniging met één van de mooiste voetbalcomplexen in de regio. Sinds een aantal jaren heerst een duidelijke ambitieuze voetbalsfeer, met een uitgebreid voetbaltechnisch beleid en grote aandacht voor continu verbeteren van jeugdspelers en -speelsters. CVV Berkel biedt een goede organisatie rondom de selectie-elftallen, voor zowel de heren als de vrouwen. CVV Berkel betaalt haar selectiespelers en speelsters niet. Alle spelers van CVV Berkel betalen contributie.

Voorwaarden

CVV Berkel gaat een contract aan voor één jaar met de intentie om een meerjarige samenwerking aan te gaan. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht om per mail te reageren. Na een selectie op brief en CV worden kandidaten uitgenodigd voor gesprekken met bestuur en technische staf.

Solliciteren of meer info

Stuur uw CV naar: Bertus Bredius (bestuurslid Voetbaltechnische Zaken) voetbaltechnischezaken@cvvberkel.nl

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter