Cruciaal duel RCD – WCR op donderdagavond

0

RCD en WCR (zo) spelen donderdag een cruciaal duel om zich te kwalificeren voor de derde klasse (hoog). Beide ploegen maken nog kans op de promotiepoule maar moeten donderdagavond winnen om kans te maken op de vijfde of zesde plaats die recht geeft op kwalificatie.

WCR (zo) is bij winst nagenoeg zeker van kwalificatie. De ploeg uit Rhoon komt dan op de vijfde plaats terecht en ziet de huidige nummers vijf (Taurus) en zes (SEP) op de laatste speeldag tegen elkaar spelen. 

Voor RCD geldt dat zij de laatste drie wedstrijden winnend moeten afsluiten om nog kans de maken op de promotiepoule. Naast het duel tegen WCR moet RCD nog naar Pretoria en treft het op de laatste speeldag sv Charlois (zo) in Rotterdam.

Aan de Krommedijk wordt donderdagavond om 20:00 onder leiding van scheidsrechter Ton Pille afgetrapt.

Laat een antwoord achter