‘Als ik Ajax of Feyenoord was zou ik Schouten bij Excelsior weghalen’

7

Jerdy Schouten maakt dit seizoen in zijn eerste seizoen in de eredivisie bij Excelsior een uitstekende indruk. Ook in het duel tegen Feyenoord hield de middenvelder zich uitstekend staande. Schouten, die eerder al Italiaanse belangstelling genoot, lijkt door zijn prestaties komend seizoen een stap hoger te gaan spelen.

“Ik ben er zelf ook best trots op dat iemand als Van der Vaart zoiets over mij zegt, dat doet wel iets met me. Ik denk ook wel dat dat mag. Het zijn toch leuke berichten die er over je worden geschreven,” vertelt Schouten aan FOX Sports. “Ik denk dat elke voetballer graag bij een topclub in Nederland speelt. Wat mij betreft mogen ze zich melden.”

Schouten reageerde op de complimenten die Rafael van der Vaart eerder gaf. “Hij weet altijd wat er gebeurt, zit overal tussen, zoekt altijd de voetballende oplossing, heeft een goede bouw, loopt rechtop. Als ik Ajax of Feyenoord was zou ik hem een vijfjarig contract geven.”

7 Comments
 1. Hugo Klaver zegt

  de nieuwe frenkie de jong…

 2. Wilbert van Vliet zegt

  Wat denk je van die gozer naast schouten? Ook niet slecht he..japans internationaal..

 3. Robert Wuijster zegt

  Feyenoord zal er niks in zien denk.

 4. Henk Maaswinkel zegt

  waar moet die armoede club hem van betalen

 5. Arie Hoogendijk zegt

  Feyenoord aub snel!!!!!!!!!!!!!!

 6. Martin Collens zegt

  Werd eens tijd ook in land Nederland. Wat breder kijken dan sec de topclubs en die over de grens ballen. Ene als toegevoegde waarde voor zelfs het Nederlands elftal hoeft nooit perse bij een topclub of zo te ballen. Dient wel in zijn specialiteit op diens plek beoordeeld te worden. En deze jongen is voor elke club een aanwinst. Maar goed.
  Voetbalt wel bij maar Excelsior en dat soort geneuzel en ben je kennelijk voor dat wat de top heet te zijn al niet zo gauw in beeld.

 7. Bert Timmer zegt

  Zeker in de jeugd van Feyenoord gespeeld

Laat een antwoord achter