Alblasserdam gelast alle jeugdwedstrijden af na lekken giftige stof

2

De jeugdwedstrijden bij Alblasserdam zijn noodgedwongen uit het programma gehaald. De club heeft last van een incident op het industriegebied en heeft om die reden alle jeugdwedstrijden afgelast.

In Alblasserdam en een deel van de Alblasserwaard en de Krimpenerwaard wordt zaterdagochtend een heftige stank geroken. De lucht is afkomstig van een verhitte tankwagen op het bedrijventerrein aan de Edisonweg in Alblasserdam. Het gaat om een rubber- of gasachtige geur.

De lucht komt vrij doordat de tankwagen met vloeistof vermoedelijk te warm is geworden. De brandweer is op dit moment bezig met het koelen van de tankwagen. Hierbij wordt ook gebruik gemaakt van hoogwerkers, meldt de veiligheidsregio Zuid-Holland-Zuid.

2 Comments
  1. Marcel Heijmans zegt

    is geen giftige stof mensen

  2. Jordy Wemelsfelder zegt

    Stefano was Adil hier??

Laat een antwoord achter