Adrie Poldervaart: ‘We zullen zondag volle bak moeten gaan’

4

Excelsior-trainer Adrie Poldervaart start komende zondag in de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard gewoon weer met Jeffry Fortes in de basis. Hij keert terug van een schorsing. Dat betekent dat Siebe Horemans, die tegen Feyenoord verdienstelijk debuteerde, weer op de bank begint.

Poldervaart mist tegen de Limburgers Hervé Matthys en Mikael Anderson. Desevio Payne is na lang blessureleed weer helemaal op de weg terug. Hij traint weer voluit mee en gaat dinsdag een uur spelen met de beloften van Excelsior, thuis tegen NAC Breda.

Excelsior speelt zondag al om 12.15 uur tegen Fortuna en dus reist de selectie op zaterdag al af naar het zuiden van het land. Fortuna heeft een punt meer dan Excelsior. “We moeten volle bak. Zij mogen zeker niet weg lopen van ons, we mogen daar absoluut niet verliezen.”

4 Comments
 1. Richard Wessels zegt

  Punten gekregen van feyenoord maar Fortuna wint met 3 1

 2. Ben de Bus zegt

  Ze moeten elke wedstrijd aan de bak.

 3. Hans Mijnster zegt

  Oprotten nu Poldervaart

 4. Jan Zeitzen zegt

  Is niet echt gelukt

Laat een antwoord achter