VR Cup: Excelsior Maassluis in Spanje (3)

0

Dag 2 stond in het teken van de eerste oefenwedstrijd. Tegenstander was SteDoCo dat toevalligerwijs ook bivakkeert in hetzelfde hotel als Excelsior Maassluis.

Na een goed ontbijt werd rond 13.30 uur afgereisd naar Estadio Guadalmar waar om 14.30 uur de wedstrijd zou aanvangen tegen de zaterdag derde divisionist.

In de eerste helft wist Excelsior M op voorsprong te komen via Redouan Omar Ouali. In de tweede helft, waarin trainer Dogan Corneille bijna zijn gehele team wisselde, bracht Jeremy Moreno de Tricolores zelfs op 2-0.

Via een strafschop deed de ploeg uit Hoornaar nog iets terug. Verder dan deze aansluitingstreffer kwam het echter niet waardoor deze oefenwedstrijd eindigde in een 2-1 overwinning voor Excelsior Maassluis.

Toen de selectie weer in het hotel arriveerde was er een vrij programma en gingen de meesten staf- en teamleden richting Málaga. Hier werd onder andere de nationale feestdag Drie Koningen (Tres Reyes Magos op zijn Spaans) gevierd wat het extra sfeervol maakte.

Morgen staat er voor Excelsior Maassluis weer een groepstraining op het programma.

Laat een antwoord achter