Van Geel: ‘Gaan geen spelers halen en er is ook geen belangstelling’

41

Feyenoord lijkt volgens Martin van Geel een rustige winter tegemoet te gaan. Tegenover RTV Rijnmond-verslaggever Sinclair Bischop laat Van Geel weten geen transfers te verwachten.

‘Feyenoord zal deze transferwindow geen nieuwe spelers halen en op dit moment is er geen concrete belangstelling voor spelers van Feyenoord,’ vertelt de Technisch Directeur van Feyenoord.

De laatste weken gingen er vooral geruchten om een mogelijk vertrek van Renato Tapia, Eric Botteghin en Jerry. St. Juste. Voor de laatste spelers zou Feyenoord de hoofdprijs kunnen krijgen volgens de media. Onder meer Zenit en Napoli zouden interesse hebben in de 23-jarige verdediger.

41 REACTIES

  1. Nee versterking is helemaal niet nodig joh we staan 3e op 12 punten van psv alle verdedigers zijn constant geblesseerd de spitsen spelen ook meer niet dan wel maar versterking is niet nodig van geel het is tijd dat je je conclusie trekt want de meeste aankopen van de afgelopen jaren floppen allemaal het is tijd dat je vertrekt

  2. Waarom wordt hij dan betaald eigenlijk?
    Maanden de tijd gehad om een plan te hebben nu voor de toekomst en weer niks. Rn straks in de zomer weer adhoc aankopen. Triest en amateuristisch.

  3. geen belangstelling is logisch gezien het voetbal,kwaliteit is er gewoon niet,ook gio mag eens na gaan denken,door de prijzen is er veel verbloemd,maar even eerlijk wie is er nou beter geworden onder gio,dat ligt niet aan van geel maar ieder zijn mening