Smaal alleen verder bij Dubbeldam (za)

0
Foto: Han Steenbeek

In het lopende seizoen heeft v.v. Dubbeldam ervoor gekozen één trainer aan te stellen voor zowel het zaterdag- als het zondag vlaggenelftal. Daarvoor is in zee gegaan met de in de regio niet onbekende trainer Richard Smaal.

Dubbeldam is zeer tevreden met de wijze, waarop Richard Smaal deze taak op zich heeft genomen. Toch blijkt nu, dat dit voor iemand, die daarnaast een volledige dagtaak heeft, een te grote belasting is. En omdat Dubbeldam toch graag door wil gaan met Smaal, heeft Dubbeldam besloten dit experiment voorlopig af te blazen en de nieuwe competitie met twee trainers in te gaan.

Wel is het contract met Richard Smaal verlengd als trainer voor zaterdag 1, dat in zijn eerste jaar in de derde klasse een prima seizoen draait. Richard zal dus ook de jaargang 2019-2020 aan het roer staan van het zaterdagteam.

Dat betekent ook, dat Dubbeldam op zoek is naar een nieuwe trainer voor de zondag 1. Dit elftal speelt dit jaar in een vreemde halve competitie, die een mix is van derde en vierde klasse, speelt hierin een zeer vooraanstaande rol en hoopt na de winterstop, gezien de huidige stand, in een nieuwe halve competitie van alleen derde klassers te streven naar promotie. Doelstelling van Smaal en zijn mannen is dan ook om in het seizoen 2019-2020 weer tweede klasser te zijn.