Schipluiden – VDL haalt einde niet

2

Het duel tussen Schipluiden en VDL heeft zaterdagmiddag het einde niet gehaald. Scheidsrechter Van Aalst staakte het duel voortijdig.

De leidsman stelde dat hij zich bedreigd voelde. Van Aalst staakte het duel in de 88ste minuut bij een 6-1 stand in het voordeel van Schipluiden. VDL had nog maar negen spelers op het veld staan.

Het duel zal later uitgespeeld moeten worden. Wegens de geringe resterende speeltijd kan de KNVB ook besluiten het duel als uitgespeeld te beschouwen.

 

2 Comments
  1. Aad Rietdijk zegt

    Heb werkelijk nog nooit zo’n slechte scheidsrechter op een veld meegemaakt als deze Danny van Aalst. Een schande voor het scheidsrechterkorps. Totaal de wedstrijd uit de hand laten lopen na een onterecht afgekeurd doelpunt waarna een onterechte penalty gegeven werd aan de thuisploeg. Daarvoor was het een leuke wedstrijd al gaf bijv deze van Aalst zelfs geen vrije trap bij terugspeelballen. Deze man is onkundig. Laat hij maar weer de jeugd gaan fluiten of gaan vlaggen. Dit gaat met hem meer gebeuren. Let op mijn woorden. Totaal ongeschikt en hier worden verenigingen door benadeeld tijdens en na de wedstrijden door de vele kaarten waarmee dit mannetje zwaait. Al hadden de voetballers van VDL hier volwassener op moeten reageren, maar ga er zelf eens staan als zoveel onrecht op je af komt

  2. Siet van Altena zegt

    Helemaal met je eens Aad,het was een aanfluiting.

Laat een antwoord achter