SC Feyenoord wint op Gran Canaria van SJC

1

Het eerste oefenduel van SC Feyenoord tijdens het trainingskamp in Gran Canaria heeft een overwinning opgeleverd. In Estadio Municipal was de ploeg van trainer Raymond Frehe met 1-0 te sterk voor SJC, wat uitkomt in de 3e divisie.

Het doelpunt kwam al vroeg in de eerste helft op naam van Jordi de Zwart, die fraai de keeper uitspeelde en kon binnenschieten. Het eerste halfuur was overduidelijk voor SC Feyenoord, waarin de ploeg genoeg kansen creƫerde maar die verder niet wist te verzilveren. De tweede helft gaf een wat rommelig beeld, waarin beide ploegen uiteraard de nodige wissels toepasten.

Al met al een verdiende overwinning voor SC Feyenoord. De tweede oefenwedstrijd staat voor komende woensdag 10:00 uur op het programma. Dan is in hetzelfde stadion tweedeklasser GDA de tegenstander.