Ook Jong Feyenoord komt dramatisch uit winterstop

2

Jong Feyenoord heeft maandag de eerste wedstrijd in de kampioensronde met 2-0 verloren van Jong FC Twente. Het duel werd vanwege het de vorst niet gespeeld op Varkenoord, maar op het complex van BVV Barendrecht.

In Jong Feyenoord zaten, mede omdat het eerste elftal van Feyenoord woensdag voor de beker speelt tegen Fortuna Sittard, geen aansprekende namen. De ploeg van Peter van den Berg kwam al vroeg op achterstand en vlak voor tijd maakte voormalig Feyenoorder Rashaan Fernandes de 2-0 voor de ploeg uit Enschede.

Spelers die niet in actie kwamen bij het eerste elftal van Feyenoord, krijgen normaal gesproken speeltijd in Jong Feyenoord. Maar vanwege de bekerwedstrijd tegen Fortuna Sittard, hield Feyenoord alle eerste elftalspelers aan de kant.

2 Comments
  1. Stef Bruinen zegt

    Gino Bozuwa

  2. Flip van der Horst zegt

    Speelden plichtmatig de wedstrijd uit, geen enkele bezieling.

Laat een antwoord achter