Ook Excelsior wil uitbreiden: ‘Capaciteit bijna verdubbelen’

2

In navolging van Sparta wil ook Excelsior de komende jaren verder groeien. De eredivisionist wil haar stadion uitbreiden en eveneens terugkeren naar gras op het hoofdveld.

Volgens RTV Rijnmond-verslaggever Sinclair Bischop heeft de club plannen om het stadion grondig te gaan verbouwen. In het Van Donge en De Roo passen momenteel ruim 4000 toeschouwers. De club wil die capaciteit ophogen en naar 7500 plaatsen toe. Dat kan en wil Excelsior bereiken met het dichtbouwen van de hoeken die nog open zijn en het uitbreiden van één of meerdere tribunes.

Naast de verhoging van het aantal zitplaatsen zal Excelsior ook de hospitality verhogen. De club groeit ook op dat gebied uit haar jas en zal een sterke uitbreiding en verbetering van de faciliteiten willen bewerkstelligen.

2 REACTIES