Noah Harms (Roda JC) per direct naar ASWH

0

ASWH heeft zich vlak voor de hervatting van de competitie versterkt met Noah Harms. De 21-jarige verdediger, die is gestopt bij Roda JC, is per direct inzetbaar voor de Ambachtse derdedivisionist.

Harms traint al sinds medio december bij ASWH. In die periode wist de fysiek sterke linksbenige verdediger de technische staf en technische commissie te overtuigen van zijn kwaliteiten. Omdat de in Hoogvliet geboren Harms na zijn vertrek bij Roda JC al enige tijd geen club had, kon hij de overstap naar ASWH maken.

Hij belandde in Kerkrade via de jeugd van Spijkenisse en ADO Den Haag. Bij de Limburgers speelde hij in de Onder 19 en het belofteteam. Harms kwam afgelopen zaterdag al als invaller in actie in het oefenduel tegen IJsselmeervogels en mag vanaf nu dus ook in officiƫle wedstrijden voor ASWH uitkomen.