HOV/DJSCR plaatst zich door gelijkspel voor promotiepoule

0

De eerste wedstrijd na de winterstop was ook een belangrijke voor HOV/DJSCR want bij een gelijkspel of winst bereikt het de promotie competitie, al was de voorbereiding daarop niet optimaal door dat de sneeuw zorgde dat er niet getraind kon worden afgelopen week, maar vele ploegen hadden dit probleem ook de tegenstander van vandaag Blijdorp.

Op een mooie zondag met veel regen en wind begon de wedstrijd onder leiding van scheidsrechter Pille.

HOV/DJSCR begon niet sterk aan deze wedstrijd en had moeite met het spel van de gastheren die veel de lange bal hanteerde en hoopte dat de snelle voorhoede spelers van hun er wat moois mee deden en gelukkig deden ze er niet heel veel mee en anders stond keeper Spetter er nog om redding te brengen.

Toch was het na 23 minuten wel raak al heel er een verschrikkelijke buitenspel lucht aan maar ondanks het overleg tussen scheidsrechter en grensrechter van HOV/DJSCR keurde eerstgenoemde het doelpunt goed je zou bijna hopen dat de VAR zijn intrede doet in de 3e klasse.

HOV/DJSCR kon er weinig tot niks tegenover stellen in de 1e helft het gevaar door de snelheid van Blijdorp voor in kwam ook van hun en de bezoekers konden spaarzaam een aanval opzetten en als er een goede aanval was van HOV/DJSCR dan was de laatste bal niet goed en zo was de ruststand 1-0 voor Blijdorp.

In de 2e helft begon HOV/DJSCR beter aan de wedstrijd maar bleef het achterin opletten op de snelheid bij de tegenstander maar nu kwamen er ook kleine kansjes voor HOV/DJSCR enkel stond het vizier nog niet echt scherp .

Maar in de 53e minuut was het Rachid El Khalifi die eindelijk een gaatje vond in de defensie van de tegenstander en de gelijkmaker binnen bracht.

De bezoekers kregen iets meer vat op de tegenstander al was het zelfde probleem als voro rust dat de laatste bal niet aankwam en dat zorgde er voor dat Blijdorp ook zijn kansen rook, slordig balverlies aan HOV/DJSCR kant bracht een gevaarlijke situatie voor het doel maar de vandaag ook weer uitstekend spelend Brahim Miskukuh  zorgde dat ook dit geen gevaar bracht.

De ploegen vonden het op een gegeven moment wel genoeg en waren allebei tevreden met het punt en toen de scheidsrechter Pille af floot voor deze wedstrijd was het eerste doel voor HOV/DJSCR bereikt en dat is de promotie competitie ,Volgende week speelt HOV/DJSCR zijn laatste wedstrijd in deze competitie voor dat het deel kan nemen aan de promotie competitie en dan kom het Haagse Wanica Star op bezoek dat vandaag Stolwijk op 1-1 hield.

Laat een antwoord achter