Haps maakt rentree bij Feyenoord

1

Ridgeciano Haps maakte zaterdag zijn rentree bij Feyenoord. De vleugelverdediger stond in de basis bij de Rotterdammers in de gewonnen oefenwedstrijd tegen Karlsruher HC in het Spaanse Marbella. Haps maakte door een scheenbeenblessure dit seizoen nog geen speelminuten.

Zijn terugkeer is iets sneller dan gedacht, want Feyenoord hield er aanvankelijk rekening mee dat hij pas na de winterstop weer wat kon betekenen voor de huidige nummer drie van de eredivisie.

Feyenoord speelde vrijdag al tegen Borussia Dortmund in Marbella. De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst verloor met 2-1. De coach kiest voor een heel andere opstelling tegen Karlsruher, met onder anderen Robin van Persie. De spits ontbrak tegen Dortmund.

Overig Nieuws
1 reactie
  1. Ijspel Cees zegt

    Kijken hoe lang ie het nu volhoudt voor ie weer geblesseerd is, wat een miskoop !!!!!!!!!!!

Laat een antwoord achter