‘Feyenoord wil Diks terug halen’

129
Foto: Mischa Keemink

Feyenoord heeft op zoek naar een eventuele vervanger van Jeremiah St. Juste, die wordt gelinkt met Zenit Sint-Petersburg en Napoli, zijn oog laten vallen op Kevin Diks. Dat melden Italiaanse media.

De stadionclub zou volgens de Italiaanse journalist Alfredo Pedulla concurrentie hebben van Standard Luik dat ook hengelt naar de diensten van de verdediger. Diks kwam afgelopen seizoen ook al op huurbasis uit voor de Rotterdammers waar hij 23 keer in actie kwam.

129 REACTIES

  1. Wat een beleid weer pfff altijd maar terughalen ga gvd is wat kope. Ergens of eigenjeugd de kans geven en dan niet als je spelers haalt ze op de bank laten verpotten zoals laatste jaren altijd gebeurd

  2. Eerst ziu karsdorp komem nu dirks dan die deense spits en die japanse jomvdn gisteren gewonnen hij zag positieve dingen tegen een 3 klasser echt we worden bedomderd waaom zeggen ze nu niet of gio blijf of weggaat dan kun je vooruit kijken maar ik denk gio is een ja knikkrt en did eis geen speler geef mij mij dan dick en jihn de wolf en dirk

  3. Wat een stelletje idioten hebben daar de leiding zou nog niet het beleid mogen voeren bij een amateurclub.En dan die fans die toch maar steeds blijven komen wanneer zou daar nu eens de ogen open gaan.Volgens mij zijn er in de Nederlandse competitie betere backs te vinden.Wat te denken bij de eigen jeugd daar staan echte kerels dan ga je toch niet zo’n babyfase halen.

  4. Waanzinnige club met een beleid van helemaal niks en met Fiks wordt het ook niks. Ze kunnen alleen oude spelers terughalen die op de bank zitten tis om te janken. Wordt tijd dat dat zooitje wat er zit opkrast van Geel en zijn gevolg weg er mee breng maar naar het milieupark.