FC Dordrecht na rust ruim onderuit tegen koploper

1

FC Dordrecht heeft bij het debuut van Claudio Braga een grote nederlaag tegen FC Den Bosch geleden. De Dordtenaren verloren aan De Krommedijk met liefst 2-6.

FC Den Bosch kwam binnen het kwartier via Leo Vaisanen op voorsprong. FC Dordrecht wist voor rust nog voor de gelijkmaker te tekenen. Renny Smith mikte in de 39ste minuut raak waardoor beide ploegen met een 1-1 gingen rusten.

Na rust en een eigen doelpunt van Daniel Breedijk was het verzet gebroken. Marchioni, Vaisanen, Verbeek en een eigen doelpunt van Stankov betekenden een 1-6 stand. Acht minuten voor tijd maakte Jeremy Cijntje nog de 2-6.

Door de nederlaag blijft FC Dordrecht op de laatste plaats staan. FC Den Bosch blijft koploper en heeft twee punten voorsprong op FC Twente. Go Ahead Eagles en Sparta (beiden op 4 punten) staan op nog grotere afstand.

 

1 reactie
  1. Peet Roobol zegt

    De hand van Braga is al zichtbaar

Laat een antwoord achter