BVV Barendrecht op bezoek bij HHC Hardenberg

0

Voor Barendrecht is de realiteit dat het, na een sterk vorig seizoen, de zeilen bij moet zetten om de degradatiezone te ontlopen. De Bongerdbewoners staan nog net aan de goede kant van de streep en hebben mede door de zeges op VVSB (3-1, vlak voor de winterstop) en Jong Almere City (1-0, afgelopen zaterdag) een klein beetje lucht, maar ook de concurrenten pakten in het afgelopen weekend punten. Trainer Jack van den Berg is na zijn rentree op sportpark De Bongerd dus nog ongeslagen, maar in HHC Hardenberg treft hij zaterdag een geduchte tegenstander waar de rood/witten maar zelden met een overwinning vertrokken. In het seizoen 2012/2013 was dat voor het laatst, toen Barendrecht met 2-1 won op De Boshoek. Jack van den Berg zat toen ook op de bank bij de rood/witten.

Eerder dit seizoen had HHC Hardenberg aan een goede eerste helft voldoende voor een ruime zege op De Bongerd (0-4). Zaterdag zal Barendrecht meer weerstand willen bieden. Het duel in Hardenberg begint zaterdag om 14.30 uur.

Laat een antwoord achter