AGE/GGK wil standaardvoetbal nieuw leven inblazen

0

AGE/GGK wil weer met een standaardelftal gaan beginnen. De kleine, maar gezellige vereniging uit Rotterdam-Noord heeft momenteel geen standaard herenselectie. De technische commissie wil selectievoetbal bij de heren graag nieuw leven inblazen.

AGE/GGK is dan ook op zoek naar oude/nieuwe spelers die vanaf seizoen 2019-2020 graag (weer) voor AGE-GGK willen spelen in de selectie, samen met jeugdige talenten die op ons mooie complex te vinden zijn.  De wedstrijden zullen gespeeld worden op zaterdag en na de wedstrijd is er altijd tijd en ruimte voor gezelligheid in onze kantine.

Lijkt het je wat om (weer) de clubkleuren te verdedigen van AGE-GGK? Of ben je gewoon nieuwsgierig geworden? Schroom dat niet om contact op te nemen via Facebook of met de volgende personen: Rob van Eekhout (06 – 14 65 99 21), Willem de Haan (06 – 55 12 14 94) en Melvin Luiten (06 – 81 33 99 21).