AD: ‘Breuk tussen Van Bronckhorst en Feyenoord lijkt onvermijdelijk’

49

Feyenoord zal volgens het Algemeen Dagblad op zoek moeten naar een nieuwe trainer voor volgend seizoen. De Rotterdammer en Feyenoord lijken volgens de krant af te steven op een afscheid in mei. Van Bronckhorst pakte de afgelopen jaren veel prijzen met de Rotterdammers maar lijkt de steun te missen.

Een verandering in de raad van commissaren heeft volgens AD-verslaggever Mikos Gouka al tot het vertrek van Richard Grootscholten geleid. Het nieuwe lid Sjaak Troost en de vervanger van President-commissaris Gerard Hoetmer heeft ertoe gelied dat de visie iets anders is komen te liggen.

Met name Sjaak Troost houdt de positie van Van Bronckhorst, maar ook die van Jean Paul van Gastel en technisch directeur Martin van Geel tegen het licht. In een eventueel nieuwe technische staf zou Dirk Kuijt een voorname rol moeten gaan spelen.

Klik hier voor het gehele artikel uit het Algemeen Dagblad.

49 REACTIES

 1. Gio is niets mis mee,

  Maar de verkeerden die hebben bij feyenoord meer te vertellen als degene die het beste met feyenoord voor hebben….

  Voetbal bloed dood

 2. Beter …..netjes weg door de Voordeur !!!

  Er is GEEN Chemie meer tussen Gio en de spelers
  En de assistenten brengen ook niet veel
  Zitten als zoutzakken naast Gio

  En de TD….tijd dat U ook Gaat !!!

 3. Belachelijk! Je kan zeggen wat je wil maar heeft vorig seizoen het team aardig op de rit gekregen heb van elke wedstrijd genoten hoe kut het af en toe ook is vind niet dat je iemand direct moet afschrijven

 4. Gio heeft veel betekent voor jullie club.Afgelopen jaar zonder goed aanvullend materiaal en de chemie is weg. Volgens mij moet van Gele rakker Geel eens in de spiegel kijken mannen van Zuid. De selectie had allang doorgelicht en ververst moeten worden…..

 5. Wat n gezeik allemaal… hij doet het toch goed. Als de spelers zich niet voor 100% inzetten kun je als trainer niets doen… laat gio met rust.

 6. Gaat hem worden met die sjaak troost …. zelfde richting waarschijnlijk als met peter bosch als td indertijd …. kunnen anderen puin ruimen en tegelijkertijd al het bagger van diverse fans over zich heen krijgen ….. maar tijd zal het leren ….

 7. Gio is een topper het beleid is kut bij feijenoord nieuwe verse spelers die wel willen voetballen en die gewoon een seizoens vol gas kunnen zonder dat ze ene wedstrijd goed ballen en week erop nog geen eens hoofdklasse waardig zijn ga daar is op letten

 8. Het is jammer maar het is op! De chemie is er niet meer. Mooi dat ie het geluk had dat de prijzen gepakt zijn. Bedankt daarvoor. Tijd voor een nieuwe coach. Denk dat het misschien wel handig is om de kleine fanatieke met voetbal kennis gevulde GENERAAL voor de ploeg te zetten. Samen met JP en Petrovic. Weet zeker dat er resultaten komen. Zomaar een ideetje overigens!

 9. nou, dat vind ik ergens niet zo’n ramp. Gio is een prima man, mooie prijzen behaald, maar dat is geweest en Feyenoord mot verder.
  Ik vind dat ze in de ontwikkeling stil staan. Nieuwe richting, andere staf en vooral de pressie op scherp trainen en je opponent in de kuiten bijten.
  Kan het gewoon niet maken dat je door een gepromoveerd clubje die in het rechter rijtje doorgaans onderaan staan zowat wordt weg gepoetst in de eigen Kuip. En je dat als trainer laat begaan en de zooi. Zat me wild te ergeren. Mister Feyenoord Jan Boskamp overigens ook dus ik ben in goed gezelschap lol.