WCR pakt stug DRL in tweede helft

0

WCR zondag 1 speelde 2-12-18 voor de competitie thuis tegen DRL. DRL had voorafgaand aan de wedstrijd een positief doelsaldo. Oftewel ze scoren makkelijk. WCR heeft nog geen wedstrijd verloren. Dus alles aanwezig voor een leuk duel.

WCR begon erg stroef aan de wedstrijd. Er waren toch wel wat wisselingen in de basiself. De ingeslepen patronen waren even verdwenen, waardoor DRL af en toe dichtbij het doel van WCR kwam. WCR leek ook wat gemakzuchtig. Dit resulteerde in balverlies op het middenveld. DRL schakelde vlug om en stak de linksbuiten diep weg. Hij kapte naar binnen en schoot de bal in de verre hoek. Eerste schot van DRL was gelijk een goal. 0-1!  WCR werd eindelijk wakker en begon weer te voetballen. Dit resulteerde in meerdere kansen voor WCR. De 1-1 kwam dan ook al snel op het scorebord. Jeremy vd Ent speelde 5 spelers van DRL uit en speelde de keeper door zijn benen. Mooie individuele actie die zorgde voor de gelijkmaker.  Met de gelijke stand werd er ook gerust.

Na de rust werd er niet gewisseld en ging WCR verder met voetballen.  DRL was geen schim meer van de ploeg die in de eerste helft in het veld stond.  WCR viel veelvuldig aan. Dit resulteerde in goede kansen. Het kon niet lang meer duren, voordat de 2-1 op het bord kwam. Het was Merwin de Brito die met een beetje geluk de bal bij Serdar Kolay kreeg. Hij ging 1 op 1 met de keeper en schoof de bal beheerst langs de keeper.

Niet lang hierna kwam Jeffrey v Veen goed door aan de linkerkant. Hij bezorgde een perfecte voorzet bij de 2e paal. Daar hoefde Jeremy vd Ent alleen maar tegen de bal aan te lopen. 3-1! WCR was nog niet tevreden en ging vrolijk verder. Een ingooi vanaf rechts werd door Merwin de Brito op waarde geschat. Hij draaide door en werd naar het gras getrokken. De uitstekend leidende scheidsrechter kon niet anders dan de bal op de stip te leggen. Mitchel Keikes weet vaak wel raad met dit soort kansjes. Ook vandaag schoot hij feilloos binnen.

Merwin de Brito werd hierna gewisseld voor Rilgillio Ramsubagh. Hij stond net 10 minuten in het veld toen hij diep werd gestuurd door Serdar Kolay. Rilgillio Ramsubagh was rustig en schoof de bal langs de keeper.  Hierna werd Kevin Francois gewisseld voor Frank Weeda.

Het slotakkoord kwam wederom van Rilgillio Ramsubagh. Na een goede combinatie werd Edmelson Santana diep gestuurd. Hij bewaarde het overzicht en speelde de bal breed op Rilgillio Ramsubagh. Hij kon de bal in leeg doel binnen schieten.

WCR stelde in de 2e helft orde op zaken. 1e helft was erg matig, maar de 2e helft werd er erg leuk voetbal gespeeld.

Aanstaande dinsdag speelt WCR het restant uit tegen Dubbeldam om 20.15uur.

Laat een antwoord achter