Nieuwenhoorn veel te sterk voor CWO

0

Nieuwenhoorn was zaterdag veel te sterk voor CWO. De eerste tien minuten leken de teams nog aan elkaar gewaagd maar daarna ging het fout.

In de 10e minuut was het na een fout in de verdediging van CWO 0-1. Het initiatief lag daarna bij Nieuwenhoorn dat de voorsprong voor de rust al uitbouwde naar 0-4.

Na de rust deed Nieuwenhoorn het wat rustiger aan met één doelpunt. Waardoor het leek dat CWO wat beter voetbalde.

Gelukkig begint de volgende wedstrijd uit tegen SSS weer met 0-0.

Nieuwenhoorn wint eenvoudig van CWO

Door Nieuwenhoornweb

Nieuwenhoorn heeft afgelopen zaterdag eigenlijk geen kind gehad aan het tegen zichzelf vechtende CWO. Binnen een half uur heeft het team van Ron van den Berg een comfortabele 3-0 voorsprong gerealiseerd. Al in de 9de minuut kopt Melvin Winterberg de 1-0 binnen. Een paar minuten later toch een kleine tegenvaller als Dimitri Gomes geblesseerd raakt. Terwijl Jeffrey Burger zich warm loopt om hem te vervangen kopt Dimitri nog even de 2-0 binnen. ‘Ik sta hier nu toch’ zal hij gedacht hebben. Brandon Nooitmeer scoort simpel de 3-0 na een prima actie van Roeland de Bruijne en de sterk spelende Tim van der Lijn vergeet zichzelf te belonen na een rush welke hem 1op1 met de keeper brengt. De bal gaat voorlangs. Vlak voor rust glijdt Jeffrey Burger een afgemeten voorzet van Melvin Winterberg binnen en brengt daarmee de ruststand op 0-4.

Na rust een controlerend Nieuwenhoorn met nog een goal van Melvin Winterberg.
Nieuwenhoorn controleert niet alleen het spel maar ook het tempo van de wedstrijd. Natuurlijk heeft een zichtbaar worstelend CWO zich nauwelijks kansen weten te creëren, maar dat is ook de verdienste van Nieuwenhoorn. CWO is wel de gehele wedstrijd sportief blijven voetballen en blijven proberen om uit die impasse te komen. Dat verdient respect.

Waar Nieuwenhoorn vorige week toch nog een doelpuntje weggaf tegen Sparta weet Chris van Wijngen vandaag het doel schoon te houden. Met een eindstand van 0-5 kan Nieuwenhoorn zich op gaan maken voor de kraker van volgende week tegen Hellevoetsluis.
Dan komt de Koning met zijn trouwe gevolg namelijk naar Nieuwenhoorn. De wedstrijd begint om 17:00 uur en beloofd een prachtderby te worden. Het verschil is slechts 1 puntje…