Niels Redert stopt bij Excelsior Maassluis

0
Foto: John Groeneweg

Excelsior Maassluis-middenvelder Niels Redert (33) hangt na dit seizoen zijn schoenen aan de wilgen, zo vertelt de middenvelder op de website van Maassluisse Tricoloris. Redert is bezig aan zijn veertiende seizoen in de Maassluisse hoofdmacht.

De reden om te stoppen met voetbal heeft vooral te maken met zijn drukke werkzaamheden en zijn gezin. ,,Ik ben inmiddels zeven jaar werkzaam voor Excelsior Rotterdam en tegenwoordig directeur van de foundation. Er ligt daar enorm veel werk. Ook ben ik sinds kort vader. Ik wil meer tijd doorbrengen met mijn gezin, dat gaat over het algemeen lastig als je vier keer per week moet voetballen”, zegt de middenvelder op de clubwebsite van Excelsior Maassluis.

De club en middenvelder kijken nu samen naar een mogelijke functie voor in de toekomst. ,,Momenteel vinden er verkennende gesprekken plaats met het Technisch Management Team om te kijken of er in de toekomst een rol is weggelegd rondom de hoofdmacht’’, stelt Redert.

Redert is bezig aan zijn veertiende seizoen als selectiespeler in Maassluis. Hij speelde nooit voor een andere vereniging, en is dus een echt ‘kind van de club’. Aan de Lavendelstraat doorliep hij de gehele jeugdopleiding. Met de zaterdag tweededivisionist behaalde hij veel prijzen, zo won hij de Supercup, werd hij Algeheel Landskampioen van de amateurs en won hij de Voetbal Rijnmond Cup.