‘Moordrecht in 2021 naar nieuwe accommodatie’

0

VV Moordrecht hoopt in 2021 een nieuw complex te betrekken. De zaterdag vierdeklasser ziet haar huidige twee velden in woningbouw opgaan en krijgt elders in het Dorp de beschikking over een drietal velden en een nieuwe accommodatie.

Op haar website meldt Moordrecht: ‘Vandaag hebben we de intentieovereenkomst voor de verplaatsing en realisatie van het nieuwe voetbalcomplex ondertekend. Naast VVM zullen ook de scouting en de duivenvereniging een plek krijgen op de nieuwe locatie. Als alles mee zit is de prognose dat VVM in de zomer van 2021 het nieuwe voetbalcomplex in gebruik zal nemen. Nu is het zaak om met alle partijen de mouwen op te stropen en aan de slag te gaan. Heb je interesse om aan de bouwcommissie voor de nieuwe accommodatie deel te nemen, meld je dan bij een bestuurslid.’